Femeie, sunt un simplu bărbat – nu pot citit gânduri

Există 3 lucruri necesare pentru ca o relație să funcționeze.

Primul lucru e încrederea. Încrederea e fundația. Fără încredere, nu vei putea avea nimic în comun cu o persoană. Încrederea asigură o senzație de siguranță, și fără această senzație, nu te vei putea simți confortabil niciodată.

Al doilea lucru e legătura fizică. Chimia de sub cearșafuri poate soluția multe probleme care apar în afara dormitorului. Atunci când cuvintele par să nu funcționeze, ați putea rezolva probleme în alt mod.

Al treilea lucru e comunicarea. Comunicarea verbală. Pentru a obține ceva de la o relație, sau de la viață, în general, trebuie să poți articula acea dorință. Indiferent de cât de bine crezi că oamenii te cunosc, ei nu-ți pot citi gândurile. Iar acest lucru e foarte bine de ținut minte într-o relație.

Când oamenii petrec mult timp împreună, e normal ca ei, uneori, să nu aibă nevoie de cuvinte. Și totuși, când sunteți la o etapă în care vă puteți citi unul pe celălalt ca pe niște cărți, e important să mențineți un nivel de comunicare.

Doamnelor, dacă există ceva ce nu vă place, vociferați-vă dorințele, pentru că noi nu putem citi minți.

Când crezi că sunt supărat, întreabă-mă ce s-a întâmplat. Dacă simți tensiune, e cel mai bine să discuți despre asta. Supărările pe nimicuri au tendința de a escalada, când nu sunt tratate. Când simți că ceva nu e în regulă, discută despre asta. Iar dacă ești cu un băiat de treabă, el va face la fel.

Când crezi că sunt un nemernic, zi-mi despre asta. Singurul mod de a învățat din greșeli este să le observi. Dacă facem ceva stupid, spune-ne. Dacă ne pasă cu adevărat, vom încerca să nu mai repetăm aceleași greșeli.

Când vrei să vorbești cu prietenele despre prostiile pe care le-am făcut, vorbește mai bine cu mine. Nu avem nevoie de un intermediar. Dacă ești supărat în legătură cu ceva ce am zis sau făcut, zi-mi, chiar dacă ți-e frică să creezi o problemă. Pentru că, mai devreme sau mai târziu, ea va apare.

Când crezi că fac ceva greșit, confruntă-mă. Toți suntem curioși și toți suntem, din când în când, nesiguri. Totuși, unele curiozități se pot transforma în paranoie, care poate distruge relația. Dacă suspectezi ceva, întreabă-mă. Dacă nu fac ceva greșit, nu ar trebui să devin defensiv.

Când vrei să fii singură, anunță-mă înainte să dispari. E complet normal pentru oameni să vrea să petreacă timp în singurătate – în special când ei sunt într-o relație îndelungată cu cineva. Iar dacă am petrecut mult timp și vrei să fii singură, o să înțeleg.

E compet normal să mă anunți când vrei să fii singură. Totuși, dacă dispari fără a anunța, ar putea să-mi fie în sânge să încerc să-ți acord și mai multă atenție. Iar rezultatul nu va fi plăcut.

Când urăști lumea, nu îmi închide ușa în nas. Toți avem zile negre. Relații sunt atât de prețioase pentru că, când aceste zile urâte vin, știm că avem pe cineva lângă noi, care ne va ajuta să trecem peste ele.

Dacă urăști lumea, lasă-mă să o urăsc cu tine. Sunt aici pentru a fi aliatul tău, nu cel mai mare inamic. Te iubesc.

      Articole recomandate