Farsa ce a făcut înconjurul lumii. Ursul panda care zboară la clasa I

O fotografie ce prezenta un urs panda aflat la bordul unui avion China Airlines a făcut înconjurul lumii, fiind distribuită de mii de utilizatori ai reţelelor de socializare, scrie Daily Mail.

Când te uiţi la această fotografie ai crede că vezi un bărbat într-un avion, aşezat lângă un uriaş urs panda din pluş. Dar, ghici ce, nu este o jucărie. Este un pui de urs panda real ce zboară la clasa I”, se arăta în descrierea fotografiei.

China Airlines este mândră să fie sponsor al rezervaţiei pentru urşi panda din Chengdu şi a fost bucuroasă să ajute recent la transportarea unui pui de urs la o grădină zoologică din Statele Unite ale Americii”, preciza un fals comunicat de presă.

De asemenea, în comunicat se arăta că decizia a fost luată în urma unor consultări îndelungate cu medicii veterinari de la adăpostul din Chengdu, care au stabilit că transportarea puiului de urs în cala avionului i-ar pune în pericol sănătatea.

Aşadar, China Airlines a fost de acord să ofere două locuri la clasa I pentru puiul de urs pe nume Squee Squee şi pentru îngrjitorul lui, Fu Jiang Lang (…).

Numeroase site-uri internaţionale au preluat imediat „informaţiile”, transformând totul într-o ştire ce a captat atenţia multora.

Totuşi, un ultim paragraf al textului iniţial arăta că totul a fost o farsă: “Suntem fericiţi să anunţăm că Squee Squee a ajuns la destinaţie odihnit şi relaxat, după 14 ore de zbor, şi se află în siguranţă în noul său adăpost. Pe durata călătoriei, nu a urmărit niciunul dintre filmele disponibile la bord, întrucât nu am putut găsi nişte căşti suficent de mari pentru el. A comandat bambus din meniu şi spumă de bambus la desert”.

      Articole recomandate