Familia horror din Marea Britanie

Cei mai mulți părinți au o plăcere nebună să se laude cu talentele copiilor lor, dar Pam Billington, o femeie din Marea Britanie, ar trebui, mai degrabă, să țină abilitățile speciale ale familiei ei pentru ea.

O mamă de 38 de ani, din Cheshire, Marea Britanie, este convinsă că cei doi copii mai mici ai ei, Jadon, în vârstă de 10 ani, şi Lucy, în vârstă de 8 ani, pot vorbi cu morţii, scrie rtv.net.

Pam Billington spune că cei doi s-au împrietenit cu mai mult de zece spirite – inclusiv propria lor bunică – de anul trecut, potrivit DailyMail. Pam spune că ei vorbesc despre noii lor prieteni atât de mult încât ea simte că spiritele fac parte din familie.

Totul a început acum câțiva ani, când Jadon mi-a spus că a fost vizitat de un înger în noapte,” a povestit doamna Billington. “La început am respins povestirea ca fiind produsul unei imaginații hiperactive. Dar când Lucy a început să vorbească despre asta am început să ascult. Această abilitate este un cadou şi fie o accepţi, fie nu”, a mai spus Pam Billington.

Vizitele spiritelor au început în 2011, la fosta casă din Manchester a familiei, unde, conform copiilor, fantomele au trăit printre ei și chiar în mansarda lor. În luna martie a acestui an, familia s-a mutat la o casă nouă în Sandbach, Cheshire, dar copiii pretind că s-au mutat şi fantomele. Doamna Billington, o mamă full-time, spune că a ajuns să creadă după ce a avut o întâlnire ciudată cu ei.

Într-o noapte mă uitam la TV și i-am spus lui Jadon că dacă ele sunt într-adevăr aici, cere-i acum uneia să mă tragă de pantaloni. Jadon a întrebat, apoi câteva secunde mai târziu, am simțit ceva trăgând de piciorul meu și am văzut cu ochii mei cum se mişcau pantalonii”, a mai povestit femeia, care susţine că acum fantomele o ating tot timpul prin casă.

article-2355811-1AA7BD74000005DC-327_634x424

      Articole recomandate