Facebook lansează o nouă aplicație „Facebook chat” pentru PC

Reţeaua de socializare Facebook a lansat astăzi un soft dedicat chatului. La fel ca şi alte programe de instant messaging, Facebook chat se instalează pe computerul dumneavoastră, după care nu mai trebuie să aveţi un browser deschis pentru a conversa cu prietenii.

Softul se va comporta ca un oricare alt program şi poate fi minimizat în system tray. Fereastra de conversaţie suportă mai multe taburi, astfel look-ul este unul curat, fără să vă umpleţi ecranul de ferestre atunci când vorbiţi cu mai mulţi prieteni. Puteti alege sa dezactivati sunetele de avertizare, precum si ferestrele pop-up.

Toti utilizatorii vor fi anuntati de noul soft de chat al Facebook imediat ce se vor loga pe reteaua de socializare. Programul se instaleaza foarte repede.

O functie interesanta este butonul de dock to right side, adica programul va fi lipit de marginea din dreapta a ecranului. Daca activati functia dock, orice fereastra pe care o veti deschide se va opri la marginea messengerului, pastrand astfel chat-ul mereu vizibil. In plus, toate update-urile va sunt afisate la fel ca pe versiunea de site, precum si cererile de prietenie.

Facebook Chat a fost lansat iniţial doar pentru dispozitivele mobile, iar acum a ajuns şi pe PC-uri. Yahoo Messenger permite de asemenea conectarea contului de Facebook pentru a discuta cu prietenii de pe reţeaua de socializare.

      Articole recomandate