Fabrica de automobile Hyundai din Coreea de Sud

Automobilele coreene Hyundai au devenit un brand la nivel mondial, însă puțini dintre voi cunosc cum arată o fabrică unde sunt asamblate automobilele Hyundai și care sunt procesele asamblării. Va prezentam un foto-tur realizat în fabrica Hyundai din Coreea de Sud.

 Accesul în fabrică este strict interzis, turiștii au acces doar în holul fabricii unde este organizată o expoziție.  

Fotograful rus Sergey Mukhamedov a primit permisiunea de realiza aceste poze în urma unor lungi convorbiri cu administrația fiind primul care a realizat un foto tur în această fabrică.

Deși timpul a fost foarte limitat el a reușit să capteze imagini uimitoare. 

Pe lîngă timpul limitat, accesul în fabrică are loc doar în cazul respectării unor normative climaterice, cum ar fi praful din aer.

Fabrica Hyundai din regiunea Asan ocupă un teritoriu de 182 hectare și în genarala produce automobile de teren pentru export.

Personalul fabricii este foarte limitat , deoarece practic totul este robotizat.

În ateliere rasună muzica , însă nu pentru a distra muncitorii ci sunt sunetele care reamitesc despre finalizarea cu succes a unui proces al asamblării.

Fabrica din Asana asamblează două modelel de bază: Sonata și Grandeur. 

Corectitudinea traducerii a acestei mărci este „Hyundă” , însă fiind greu de pronunțat marca a fost redenumită în Hyundai.

Cîte o mașină nouă vine de pe linia de asamblare la fiecare 57 de secunde.

Fabrica poate produce simultan patru modele. Automobilul galben de pe poza de mai jos este scos din producerea în masă , însă poate fi asamblat la comandă pentru unele agenții de taxi.

Prima alimentare cu combustibil.

Primul șofer…

Şi un moment foarte emoţionant – toate „zerouri” pe ecran sunt afișate.

 

      Articole recomandate