Fă parte din echipa noastră: oferim mai puțin decât îți poți imagina!

Te-ai săturat să lucrezi pentru ziarele sau revistele care oferă niște salarii fabuloase, pachete sociale complete și posibilități imense de creștere în domeniu? Sau poate te-ai săturat să scrii articole pe blog-ul tău și să nu primește destulă critică pentru că nu ai prea mulți vizitatori care să se revolte la fiecare greșeală gramaticală pe care o faci? Atunci noi îți oferim Soluția!

În urma unor dezbateri intense pline de cafea și biscuiți, echipa Yupi.md a decis să se extindă și, respectiv, să recruteze noi membri. Astfel, dacă vrei să faci parte din echipa Yupi.md, să întâlnești oameni noi și să faci și ceva bani pe deasupra, sau pur și simplu ai multe idei pentru articole, care probabil, odată publicate, ar deveni o bombă în domeniu mass-media, dar nu crezi că multe persoane o să le citească pe blog-ul tău, atunci noi te invităm să completezi acest formular (care va servi drept CV, ceva de care nimeni nu mai are nevoie) și să aștepți un răspuns.2f3ecc545fd69d71324ecf8cffd82768076a6604725a1306c4e646b1498a984d

Ce oferim?

Nu oferim pachet social complet (sau parțial), un salariu sau mediu de muncă decent, orice tip de vacanță, dar în schimb putem garanta un colectiv cât de cât prietenos, surse insecabile de cafea, situații de stres, un venit care depinde de activitatea fiecăruia și, de asemenea, călătorii naționale și internaționale, participare (gratuită) la diferite evenimente dar și, nu în ultimul rând, o șansă de a îți face vocea auzită.

De ce ar trebui să ni te alături?

Pentru că noi credem în țara asta și vrem să schimbăm ceva în ea. Pentru că noi știm că educația poate schimba mentalitatea; educația reală, liberă și fără restricții. Și cum vrem noi să facem asta? Încă nu suntem siguri, dar de una suntem siguri: țara asta are viitor, și tu poți să ne ajuți să-l creăm.

Știm că nu suntem un site extrem de original, poate chiar plictisitor uneori, dar asta nu e vina noastră, ci a politicienilor și a tuturor celor pe care e atât de ușor să dai vina și poți să o faci fără argumente. Și oare vrei să fii tu cel care arată cu degetul spre altcineva sau să fii cel ce arată cu degetul spre ceva?

Hai să scoatem la iveală probleme acestei țări, dar să o facem cu umor și, pe lângă asta, să oferim oamenilor un loc de refugiu de la viața cotidiană, un loc în care toate minunile și prostiile din lume sunt expuse scurt, clar și sub un nume care ar trebui să aducă veselie și emoții în viața oamenilor: Yupi!

Dacă vrei să afli mai multe, completează formularul, și, dacă ești selectat, vei primi o ceașcă de ceai și jumătate de kg de biscuiți GRATIS!

      Articole recomandate