Experiment inedit: Cum poate arăta o casă atunci când mama intră în „grevă”

Sătulă să tot facă curat în urma celor trei fiice ale sale, Jessica Stilwell, din Canada, a decis să între în „grevă”. Timp de şase zile, femeia le-a lăsat pe gemenele sale, Olivia şi Peyton, în vârstă de zece ani, dar şi pe sora lor mai mare, Quinn, în vârstă de 12 ani, să îşi spele vasele după ce mănâncă, să îşi strângă hainele după ce se schimbă şi să îşi facă singure ordine în camere, scrie The Sun.

Jessica Stilwell, mama care a decis să nu mai facă curat după cele trei fete ale saleFără niciun avertisment, mama celor trei fete a recurs la „grevă” pentru că se săturase să fie singura care are grijă de casă.

Singurul care ştia de acest experiment inedit era doar soţul ei. Cei doi îşi spălau doar farfuriile şi tacâmurile pe care le foloseau ei la masă, ignorându-le pe cele ale fiicelor lor. Femeia a scris în fiecare zi pe blogul său rezultatele dezastruoase pe care experimentul ei le avea asupra casei sale.

Pe lângă faptul că a postat zilnic modificările care se petreceau în casa ei, femeia a avut timp să îşi facă unghiile sau să bea un pahar de vin. La un moment dat, Olivia, una dintre gemene, a observat mizeria din jurul ei şi i-a spus mamei sale că bucătăria arată dezgustător.

Stilwell a decis să iasă din „greva” domestică după şase zile, atunci când fiicele sale i-au cerut scuze. Pentru a face iarăşi casa lună, femeia a avut nevoie de două zile, dar de această dată a fost ajutată şi de cele trei fiice ale sale, care au părut să înţeleagă lecţia pe care a vrut mama lor să le-o demonstreze.

      Articole recomandate