Eurovision: Reprezentanta Spaniei, rugată să „nu câştige” concursul

Pastora Soler, reprezentanta Spaniei la Eurovision, a declarat ieri că televiziunea publică spaniolă a sfătuit-o „să nu câştige” finala de sâmbătă seară, pentru că, în acest caz, Spania ar trebui să organizeze ediţia viitoare a concursului, ceea ce „ar costa mulţi bani”.

„Mi-au spus: «te rugăm, nu câştiga finala!»”a declarat Pastora Soler, pe un ton glumeţ, într-un interviu acordat unui pos de radio, după care a arătat că subiectul îi preocupă destul de mult pe reprezentanţii televiziunii publice spaniole TVE.

„Cred că nu este momentul, nici pentru Spania, nici pentru televiziunea spaniolă să câştigăm Eurovisionula spus artista.

„Chiar dacă vom câştiga, cred că va fi imposibil să organizăm următoarea ediţie, pentru că acest lucru costă enorm de mulţi bani”a adăugat Soler, care îşi doreşte să se claseze totuşi „între primele cinci, pe locul al doilea, al treilea sau al patrulea”.

Spania, a patra economie din zona euro, a reintrat la începutul acestui an în recesiune şi se confruntă cu cea mai înaltă rată a şomajului dintre ţările industrializate (24,44%).

      Articole recomandate