EURO 2012. Măsuri extreme împotriva huliganilor înainte de Polonia-Rusia

Poliţia poloneză este în alertă maximă înaintea meciului POLONIA-RUSIA; din această seară (ora 21:45, Varşovia), pe care îl consideră cea mai mare provocare de la Euro 2012, din cauza temerilor privind eventualele incidente.

Pregătirile pentru meciul Polonia-Rusia constituie cea mai mare provocare pentru serviciile de ordine din capitală. Situaţia şi eventualele ameninţări vor fi analizate în permanenţă„, a spus ministrul polonez de Interne, Jacek Cichocki.

Sperăm că scenariile pesimiste nu se vor concretiza, cum nu s-a întâmplat nici ieri, la manifestaţia organizată în amintirea catastrofei aeriene în care şi-a pierdut viaţa preşedintele polonez Lech Kaczynski, în 2010„, a adăugat Cichocki.

O delegaţie a echipei ruse de fotbal la Euro 2012 a depus duminică dimineaţă o jerbă în faţa Palatului prezidenţial din Varşovia, în memoria preşedintelui Lech Kaczynski, care a murit la 10 aprilie 2010 într-un accident de avion la Smolensk, în Rusia. Preşedintele federaţiei ruse Serghei Fursenko şi selecţionerul Dick Advocaat au ţinut un moment de reculegere în faţa unei plăci comemorative puse pe un zid al sediului preşedinţiei.

Meciul Polonia-Rusia este unul aşteptat cu tensiune din cauza conflictelor istorice dintre cele două ţări şi a huliganilor ruşi, care au provocat deja incidente vineri, la partida Rusia-Cehia.

      Articole recomandate