Eu vreau. Eu fac. Eu primesc.

motivare

Întotdeauna noi suntem cuprinși de cele mai diferite dorințe. Dorințe pentru noi, pentru familia noastră, pentru prieteni. Noi visăm, dorim și suntem însetați să obținem anumite lucruri. Dar acest lucru este insuficient.

Din păcate deseori uităm că următorul pas ar fi realizarea acestor dorințe. Chiar și cea mai puternică dorință nu vă apropie de scop. Voi trebuie să faceți. Aceasta ar însemna să căutați cel mai bun serviciu, să creșteți în carieră, să faceți, să lucrați. Realizarea-este legătura între ceea ce vă doriți și ceea ce primiți.

  • Eu vreau. Vorbește cu tine însuți. Și dă-ți întrebarea: ”Ce vreau eu?”. Ce vrei tu? Nici familia, nici șefii, nici societatea în care trăiți nu o să îți spună. Ce vrei să faci în viața? Răspunde sincer. Și ține minte, foarte mulți oameni înțeleg abia spre sfîrșitul vieții că au trecut-o în zadar. Anume din motivul că prea de multe ori nu au luat viața în serios.
  • Eu fac. După ce ai înțeles ce vrei cu adevărat, ce faci mai departe? Să te gîndești,sau să faci? Primii pași sunt dificili și să începi aparent este dificil și anevoios. Dar nu ai dreptul să cedezi. Totul în viață costă atît, cît tu ai plătit pentru aceasta. Ceea ce obții în mod simplu, la fel de simplu și pleacă. Lucru spre care vei merge mult și sigur, va fi pentru toată viața.
  • Eu primesc. Ceea ce primești întotdeauna este ceea ce vrei cu adevărat? Ceea pentru care ai lucrat din greu este realizarea visului tău? Bărbatul care se ridică pe scara socială și femeia care sacrifică darul matern cu cariera, cu ce se termină într-un final? Este ceea ce îți dorești? Primește lucrurile așa cum le faci tu singur. Fără regrete, fără piedici.

Și încă ceva. La baza tuturor acestor 3 legi ale vieții: eu vreau, eu fac, eu primesc, este singura expresie: EU. Nimeni altcineva. Tu-ești cheia propriei tale vieți.

Vitali Cipileaga

      Articole recomandate