Ești prea deșteaptă să înțelegi că nu chiloţăreala te face femeie (Blog)

Un bărbat are nevoie de o jumătate de secundă atunci când te vede pentru a se decide dacă arăți îndeajuns de bine încât să-ți facă niște treburi. Culmea, atunci când te vede dezbrăcată, face o analiză a corpului tău, pe toate părțile, care durează o secundă. Ai observat, cu siguranță, ca iubitul tău sau tipul cu care te culci ramâne uitându-se la tine lung, atunci când ești dezbracată în fața lui.

Deci, bărbații deja te văd ca pe o bucată de carne, de fapt. Fie că ai un decolteu generos, fie că porți o helancă pe gât, ei oricum te privesc ca un lup hămesit, gata să se înfigă în pradă. Și atunci, tu de ce le ușurezi munca?!

M-am plictisit deja de toate pozele cu gagici dezbrăcate de pe Facebook. Sâni la vedere, picioarele goale până sus, abdomenul sau burta dezvelite, fundul scos mult în afară. Dar de ce?! Ai și tu 2 sâni, 2 picioare, un fund ca toate celelalte femei. De ce crezi că ale tale sunt mai bune și trebuie expuse ca la piață? Ești atât de nesigură pe tine, încât te încălzesc like-urile pe care le primești? Ești atât de sigură pe tine, încât știi deja cam câte like-uri o să faci cu fiecare poza nouă? Dar ce faci cu like-urile ăstea? Le strângi, le pui la saltea, le transformi în bitcoins? Și după like-urile ăstea ce urmează? Primești mesaje obscene, iar apoi te plângi la prietene „fata, așa porci ce sunt bărbații ăștia!”. Păi dacă tu le pui troaca în față, normal că sunt porci!

Să dea naiba dacă am văzut vreodată poze pe Facebook cu diplomele unei femei, cu fluturașul de salariu, cu cartea de vizită… Mint, am văzut o poză a unei gagici cu diplomă în NLP, iar tipa scrie și foarte bine pe blogul ei, și nici nu are poze provocatoare pe profil.

Cred că toate trecem printr-o etapă în care ne desconsideram și ne vedem ca pe niște bucăți de carne doar. Eu, spre exemplu, la 16, 17 ani, aveam un piept mult mai generos decât fetele de vârsta mea și credeam că e foarte tare să porți decolteu, să te lauzi cu asta. Când se uitau bărbații la mine pe stradă și-mi mai și șopteau câte ceva, nu înțelegeam de unde au tupeul ăsta! Aveau, pentru că le permiteam.

Acum, nu mai port niciodată decolteu. Am destule haine „provocatoare”, dar nu mă pozez cu ele, să le urc pe Facebook. Respectul tău de sine, ca femeie, pleacă din creier, nu din formele corpului. Dacă tu știi că ești frumoasă, sexy, capabilă să stârnești orice bărbat din jurul tau, vei emana asta prin toți porii. Vei avea nevoie doar de o privire, de un zâmbet, sau de un gest al mâinii, nu de sâni, picioare și fund la vedere. Asta avem toate. Tu prin ce te faci remarcată? Ce e special la tine? Ești capabilă ca, printr-o simplă discuție cu un bărbat, să-l faci să vrea să te vadă din nou? Ai fi in stare să stârnești un bărbat doar discutând cu el, fără ca el sa te vadă?

Nu, n-ai fi in stare. De asta te dezbraci pe unde apuci. În rest, ești o femeie foarte mișto! Ai un self esteem grozav, dar te tratezi singură ca pe o cârpă, ca pe o halca de carne. Și iar spui că nu există bărbați buni pe lumea asta și că toți vor doar sex de la tine.

De bărbații care pun botul la asemenea poze nici nu vreau să discut. Mulți dintre ei sunt niște tipi misto, dar toți bărbați. Au ei ceva în creier, care nouă ne lipsește…

via suntblonda.ro

      Articole recomandate