Este uimitor: Ce li se întâmplă femeilor într-o oră şi o zi anume a săptămânii

feme care se considera batrane

Un studiu realizat de o marcă de produse cosmetice pentru bronzat a ajuns la o concluzie incredibilă. Potrivit cercetării, femeile par mai bătrâne în fiecare miercuri, la 15:30, 12% dintre cele intervievate afirmând că miercurea este pentru ele cea mai stresantă zi a săptămânii.

Două treimi din femei acuză o serioasă lipsă de energie miercurea după-amiază. „Este uimitor să vezi că miercurea, la 15:30, femeile par mai bătrâne. Asocierea stresului de miercuri după-amiază cu tradiţionala oboseală este motivul pentru care femeile par mai bătrâne„, declară Nicola Joss în The Telegraph, citat de Agerpres. În schimb, femeile sunt mai susceptibile să aibă relaţii sexuale joia.

După lipsa de energie de miercuri, joi seară femeile scapă de presiune şi sunt mai predispuse la tandreţe, mai spune specialista. Vineri, ultima zi lucrătoare, după ce au făcut dragoste, femeile se simt mulţumite, 60% dintre femei considerând că este ziua „cea mai frumoasă” a săptămânii.

Luni, după un weekend în care se consumă adesea alcool, noaptea este „adesea agitată”. Acest lucru „nu prevesteşte nimic bun pentru piele şi strălucirea ei de miercuri. Efectele lipsei de somn (ochi umflaţi, faţă trasă, cearcăne, etc.) pot marca faţa cam 48 de ore. În condiţiile în care multe femei dorm prost luni, pot părea mai bătrâne miercuri”, încheie Nichola Joss.

      Articole recomandate