Este demonstrat: cele 5 tipuri de femei de care fug bărbații

femei

Femei sunt diferite. Unele sunt frumoase, altele deștepte, celelalte puternice. Cum nu ar fi ele, bărbații sunt mereu atenți la felul femeii de a fi. Și în cele mai multe cazuri, se feresc de anumite genuri de femei.

Cercetătorii americani au realizat un sondaj în rîndul bărbaților de toate vîrstele, pentru a afla care sunt acele calități feminine care resping bărbații. Rezultatele au demonstrat că sunt 5 tipuri de femei, de care un bărbat refuză cu plăcere. Le vedeți mai jos:

1.     Femeia „plângăcioasă”. Acest tip de reprezentant al sexului frumos toată ziua se plînge de viață, de sănătate, de probleme, de orice. În acest caz, sentimentele altor oameni le sunt indiferente. Bărbatul în acest caz se miră că femeia se plînge de toate, dar și să facă ceva pentru a remedia situația nu poate.

2.     Femeia obsedată să piardă din greutate. Desigur, bărbații respectă și iubesc femeile care au grijă de ele. Dar dacă acest lucru devine o obsesie feminină, ei repede se simt iritați. Bărbații nu doresc să aibă alături pe cineva care mereu vrea să dea cîteva grame jos, și încă declară acest lucru zilnic.

3.     Femeia care își arată antipatia față de părinții bărbatului. Chiar dacă o femeie are ghinion cu viitoarea soacră, acest lucru nu trebuie demonstrat fățiș față de un bărbat. Pentru că bărbații își iubesc mamele la fel de mult cum își iubesc partenerele. Și firește nu vor tolera declarații negative la adresa mamei.

4.     Femeia dependentă de muncă sau femeia workoholic. Dacă femeia dă prioritate nu unei discuții cu bărbatul, ci călătoriilor, lucrului pînă seara tîrziu, să nu se mire atunci cînd acesta va pleca. Bărbaților nu le place să fie pe locul 2.

5.     Femeia-consilier. Sunt femei care nu pot trăi fără să dea cuiva un sfat, chiar dacă nu sunt întrebate. Ele într-atît de mult sunt deprinse cu acest lucru, încît dau sfaturi și iubitului. Da, sfaturile sunt bune, dar nu oferite insistent.

Iată care sunt genurile de femei ce nu sunt pe placul bărbaților. Pe bună dreptate însă, dragostei nu îi poți comanda, și bărbații cînd se îndrăgostesc nu țin cont de aceste situații. Deja trecînd timpul, ele se resimt în relație. Deci, atenție!

Vitali Cipileaga

      Articole recomandate