Emoționant: Cum reacţionează doi câini când îşi revăd stăpânul întors din Afganistan (Video)

Un soldat care s-a întors acasă din Afganistan a avut parte de o primire specială din partea celor doi câini ai săi, imaginile cu reacţia animalelor la vederea stăpânului fiind postate pe Youtube.

Nic Dunsworth, soldat în Marina americană, a avut parte de o întâmpinare specială din partea celor doi câini husky ai săi, la întoarcerea din Afganistan, scrie dailymail.co.uk.

Atunci când a intrat în casă, Nic a fost copleşit de atenţia pe care Zoie şi Isibella, cele două căţeluşe ale sale, i-au acordat-o. Animalele au sărit pe stăpânul lor şi au început să îl lingă şi să scoată sunete de bucurie.

Soţia soldatului a filmat momentul reîntâlnirii acestuia cu animalele şi a postat imaginile pe un blog care publică filmele realizate în momentul întoarcerii soldaţilor alături de familiile lor.

Soţul meu s-a întors din a doua misiune în Afganistan în luna august şi am vrut să înregistrăm felul în care fetele noastre (cele două căţeluşe Husky) reacţionează la revederea lui. Au fost extrem de bucuroase. Nu îl văzuseră pe Nic din decembrie 2011„, a declarat Kahly, soţia militarului.

      Articole recomandate