Elevă din România umilită în ultimul hal de o altă fată. Scuipată şi forţată să-i pupe piciorul agresoarei (Video)

O tânără din Brăila este batjocorită și bătută de către o altă fată, în timp ce întregul episod este filmat de către o a treia persoană.

Din clipul postat pe Youtube, cele două fete par să se certe din cauza unui băiat, iar atacatoarea ajunge chiar să își amenințe victima cu o bătaie soră cu moartea.

Una dintre fete ajunge să fie umilită de tânăra cea geloasă, care o scuipă, o pălmuiește și o trage de păr fără pic de milă. După multiple amenințări, o obligă să-I promită că nu se va mai apropia de băiatul pe care și-l disputau.

Sper sfârșitul clipului, sub presiunea celei care filma și spunea că ”se termină bateria, hai că se termină bateria”, atacatoarea o trage de păr pe cealaltă fată, o pune să îngenuncheze în fața ei și în final, o obligă să îi sărute picioarele.

”Poți să pleci”, îi ordonă adolescenta mândră, în timp ce stă cu mâinile în șolduri. Asta nu înainte de a o mai amenința verbal de câteva ori pe fata care i-a căzut victimă.

Eleva care a dat dovadă de asemnea cruzime este din Brăila şi învaţă în clasa a 11-a la un liceu economic din oraş. Are 17 ani şi cand nu este prea ocupată cu bătăile aplicate colegelor de şcoală adoră să se pozeze singură cu telefonul mobil, pe stradă sau chiar în sala de curs.


Colegii ei de clasă, mai în glumă, mai în serios, nu sunt străini de comportamentul agresiv al elevei iar unul dintre ei chiar a facut o remarcă cel pauţin interesantă la adresa ei „Ce faţă diabolică ai!”.

      Articole recomandate