Edilul capitalei Dorin Chirtoacă surprins fără centură și vorbind la telefon la volanul unui BMW (Video)

Legea`i lege pentru toti, spun cei care elaboreaza legi, ca tot ei sa le incalce primii. Trei incalcari in mai putin de un minut. Este vorba despre primarul Dorin Chirtoaca care a fost filmat vorbind la telefon in timp ce se afla la volan, scrie inprofunzime.md.

Pe langa faptul ca vorbea la telefon in timp ce conducea, primarul nu avea centura cuplata. In plus, edilul circula cu automobilul pe un trotuar, unde circulatia transportului este interzisa.

Intrebat de jurnalisti ce facea acolo si de ce mergea pe trotuar, edilul a spus: „Eram in inspectie. Si coordonam la telefon unele lucruri. Eu nu umblu cu girofar, cu politia in fata sa ma dau mare si rotund. Incerc si eu sa-mi desfasor activitatea in conditii cat mai simple. Eu sunt gata sa achit amenda. Sa fie asta cea mai mare incalcare a unui functionar„, a mentionat Chirtoaca.

Nu este pentru prima data cand Dorin Chirtoaca este surprins cum incalca regulile de circulatie. In luna mai, edilul a fost surprins tot vorbind la telefon in timp ce conduce, fara a avea centura cuplata.

      Articole recomandate