Ea este pământeanul cu numărul 7 miliarde

Pragul de 7 miliarde de pământeni a fost atins în Filipine. Micuţa Danica Camacho are 2,5 kilograme.

Micuţa Danica May Camacho s-a născut pe 30 octombrie, cu două minute înainte de miezul nopţii într-un spital din Filipine. Imaginea ei a fost făcută publică imediat după naştere.

Cu o căciuliţă roşie pe cap, micuţa stă la pieptul mame, Camille. Tatăl fetiţei, Florante o priveşte cu admiraţie şi este deja tare mândru de ea. (Foto AP)

Părinţii au fost felicitaţi deja de reprezentanţii Naţiunilor Unite care au organizat o scurtă ceremonie de întâmpinare a pământeanului cu numărul 7 miliarde.Mama Camille Dalura a spus: „E atât de frumoasă. Nu pot să cred că ea a atins pragul de 7 miliarde”

Fetiţa este al doilea copil pentru Camille şi soţul ei Florante. Tăticul stătea liniştit într-un colţ purta un halat de spital alb.Fetiţa a primit câteva cadouri, printre care o bursă de studii.

La eveniment a asistat Lorrize Mae Guevarra, acum în vârstă de 12 ani şi care, în 1999 a fost declarată simbolic, pământeanul cu numărul şase miliarde.

Ea a declarat: „Sunt foarte fericită să văd acest copil frumos. Sper că ea va creşte, ca şi mine, şi că va fi sănătoasă şi iubită de toată lumea”.

      Articole recomandate