Ea este cea mai tatuată femeie din lume.Circa 95% din corp îi este acoperit de desene (Foto)

Pentru ea, tatuatul a inceput ca o simpla modlitate de a ascunde o afectiune a pielii extrem de deranjanta. Cu timpul insa, a devenit dependenta de aceasta forma de arta si, actualmente, ocupa prima pozitie in topul celor mai tatuate femei de pe glob.

Julia Gnuse

Julia Gnuse, supranumita „femeia ilustrata„, are 95% din corp acoperit cu desene cu personajele ei preferate de desene animate si peisajele exotice pe care le indrageste cel mai mult.

Asa cum recunoaste ea insasi, Julia a inceput sa isi deseneze pielea dupa ce a fost diagnosticata cu o afectiune a pielii denumita porphyria, cunoscuta si ca „vampirism” doarece ii face pe oameni foarte sensibili la soare.

Dupa ce si-a acoperit picioarele, ea si-a indreptat atentia catre abdomen, brate si spate, devenind absolut obsedata de aceasta arta bizara, care, cu toate ca nu o proteja de razele soarelui, favoriza cicatrizarea si acoperea urmele urate.

M-am tatuat pentru a-mi ascunde cicatricele. Arsurile sunt dureroase si pot atunge chiar gradul trei, asa ca, vazand prin ce trec, un prieten care e medic mi-a sugerat sa ma tatuez in aceeasi culoare pentru a masca ranile„, a spus Julia Gnuse.

0526_podbig

Cu toate ca exista un tratament medicamentos pe care l-ar fi putut lua pentru a scapa de problema, acesta poate duce la orbire, fapt care a impins-o pe femeie sa renunte la ideea de a se vindeca.

 

      Articole recomandate