După 75 de ani de cînd și-a dat fiica spre adopție, o mamă a reîntîlnit-o cu lacrimi. Vezi povestea cutremurătoare

Brooke Mayo are 89 de ani. A trecut prin foarte multe greutăți în viață, fiind încercată de nenumărate ori de soarta crudă. Acum însă este fericită. Și-a revăzut fiica după 75 de ani de suferință.

Cei de la Huffington Post relatează povestea bătrînei. Brooke nu a avut parte de o viață ușoară. Pe cînd avea doar 17 ani, aceasta a fost violată în timp ce se întorcea de la o petrecere. Era anul 1942 și anul care avea să-i schimbe viața pentru totdeauna. Nouă luni mai tîrziu dă naștere unui copil sănătos, o fetiță. Este nevoită să dea copilul spre adopție, chiar dacă și-a dorit enorm să o păstreze.

A văzut ochii copilului doar pentru cîteva clipe, numind-o Delphine. Curînd însă pleacă în SUA să lucreze în armata națională. Era al II-lea Război Mondial. În 1945 se întoarce la spitalul unde a născut copilul. I s-a spus că fetița a murit. Adevărul însă  a fost descoperit mult mai tîrziu, astfel că peste zeci de ani Brooke primește vestea că fetița ei trăiește și a fost înfiată de o familie. O cheamă Patricia și deja are 71 de ani. Mult timp și-a căutat mama. A găsit-o recent, și a fost uimită să afle că atîția ani au trăit la doar cîțiva kilometri distanță.

Mama și fiica s-au revăzut după 75 de ani. Și au decis să nu se mai despartă niciodată, și să se bucure de timpul din viață care le-a mai rămas. 

MOTHER AND CHILD REUNION

 

Vitali Cipileaga

      Articole recomandate