Dulce plai moldovenesc: Programul DOR așteaptă tinerii aplicanți până la 1 martie

programul-dor

Programul DOR, aflat la cea de-a doua ediție consecutivă, invită adolescenții cu vârste cuprinse între 12 și 17 ani, să aplice pentru tabăra organizată în perioada 21-27 august 2014, în Republica Moldova.

Este vorba despre un program care se adresează îndeosebi aplicanților cu origini moldovenești, dar care fac parte din diaspora (80 de tineri) și adolescenților ai căror părinți sunt plecați la lucru, peste hotare (20 de tineri).

Inițiativa aparține Biroului pentru Relații cu Diaspora și implică întrunirea a câtorva condiții cumulative pentru participanți: cu vârsta cuprinsă între 12 și 17 ani, origini moldovenești și stâpânirea cunoștințelor de limba romană la nivel comunicativ, stare bună de sănătate și acordul parinților pentru achitarea costurilor călătoriei.

În afara acestor cheltuieli, parinților le revine și sarcina de a achita o taxă de participare în valoare de 100 de euro.

Pentru detalii suplimentare, cei interesați pot accesa pagina oficiala a Programului Dor, unde vor descoperi și alte informații vizând specificul acțiunii, formularul de participare și datele de contact ale organizatorilor.

Dosarele aplicanților pot fi înaintate până la data de 1 martie 2014.

Roxana Iorgulescu

      Articole recomandate