Ducesa de Cambridge a născut un băiețel. Regina Elisabeta II-a este străbunică

Cu siguranță a fost cel mai așteptat copil al anului. Așteptarea a fost mare, dar binemeritată. Kate Middleton a dat naștere unui băiețel care cîntărește 3.800 kg și este sănătos tun. Ducesa a născut în spitalul St. Mary din Paddington. Tînăra mamă a rămas peste noapte în spital, și se află în afara oricărui pericol. Vestea a bucurat firește toată familia regală, cît și întreaga Britanie. Deși abia născut, micul copil deja are soarta asigurată. egina Elisabeta a II-a urmează să îl proclame ‘’prințul de Cambridge’’, acesta fiind al 3-a în ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii.

2
Prințul William, tatăl băiatului, a asistat la naștere, fiind alături de soție în tot timpul travaliului. Astfel că, după un travaliu de 10 ore, ducesa a născut un băiat, viitor rege și urmaș la tron. Nașterea trebuia anunțată printr-un discurs susținut public în fața palatului Buckingham, însă a fost pe ceva timp amînată, cuplul regal dorind să rămînă singuri alături de copil pe o perioadă. Totuși, vestea a ajuns apoi și la urechile tuturor care se adunaseră în fața palatului, aceasta stîrnind un val de bucurie.

1
Casa regală britanică își are astfel viitorul asigurat. Tînărul copil se ca bucura de toată atenția ce este cuvenită unui viitor rege. Deci, Trăiască regele. URA!

Vitalie Cipileaga

      Articole recomandate