DreamPad – perna care-l aduce pe Moș Ene pe la gene

perna

Cei ce nu reușesc să adoarmă fără muzică în urechi, au la dispoziție de acum, o nouă soluție menite să-l aducă pe Moș Ene pe la gene: pernița DreamPad, pe cât de confortabilă, pe atât de deconectantă.

Acest accesoriu pseudo-tehnologic, are darul de a asigura crearea unui ambient odihnitor in dormitor, fiind dotat cu tot ceea ce este necesar pentru a reda muzica preferata, transmisa de un MP3 player sau un smartphone conectat, relateaza Cnet.

DreamPad este prevazut cu cinci programe de relaxare, transmite sunetele prin intermediul vibratiilor si este suficient de subtire pentru a putea fi aplicat deasupra unei perne obisnuite.

Producatorul – Integrated Listening Systems (ILS) – asigura utilizatorii ca pernita isi face datoria fara probleme, indiferent de pozitia preferata de somn a persoanei care o foloseste.

Unicul dezavantaj pe care il prezinta inventia nazdravana a specialistilor de la ILS, este legat de pretul sau destul de piperat: circa 128 de euro, precizeaza sursa.

In rest, se pare ca efectul relaxant al pernitei este garantat, testele efectuate pana in prezent, confirmandu-i eficienta in acest context.

Roxana Iorgulescu

      Articole recomandate