Drama unei britanice de 26 de ani :nu suportă să vadă bărbaţi şi nici să fie atinsă de ei

Emily Day are 26 de ani şi suferă de: androfobia sau frica de bărbaţi. Femeia spune că nu este nici lesbiană, pentru că nu este atrasă în niciun fel de femei.

The Sun a publicat povestea unei femei din Marea Britanie, care la 26 de ani este încă virgină, din cauza unei boli ciudate: androfobia sau frica de bărbaţi.

Emily Day spune că este terifiată de bărbaţi încă din copilărie. „Nu ştiu de unde a început. Nu sunt lesbiană, nu sunt atrasă în niciun fel de femei. Pot să mă uit la fotografii cu bărbaţi, dar, dacă ajung faţă în faţă cu unul de care îmi place, mă sperii„.

Această boală apare când femeile suferă un viol sau alt abuz sexual, dar nu este şi cazul lui Emily. „Niciun bărbat nu mi-a făcut niciodată nimic. Am crescut într-o casă doar cu femei, poate că asta e problema. Tata s-a despărţit de mama când aveam şase ani şi nu l-am mai văzut niciodată de atunci„.

Emily Day îşi aminteşte că, pe când avea 13 ani, i-a deschis uşa unui bărbat necunoscut care i-a adus un colet: „Am intrat într-o asemenea stare încât sora mea credea că am febră şi m-a pus să mă întind. Simţeam că mă încălzesc din ce în ce mai tare şi nu mai puteam respira. Acum ştiu că este vorba despre un atac de panică, dar atunci habar n-aveam. Nici nu mi-am dat seama că are legătură cu bărbatul”.

Deşi ulterior a învăţat să ascundă această teamă, Emiliy a fost forţată să recunoască în faţa mamei sale că are o problemă, însă medicii pe care i-au vizitat cele două femei au spus că androfobia este greu de vindecat.

Am început să înţeleg că e o problemă psihică şi am început să fac exerciţii mentale şi de respiraţie. Acum, lucrez ca şi consultant, iar când fac interviuri încerc să-mi controlez frica faţă de bărbaţi„, spune tânăra englezoaica.

Cât despre viaţa ei intimă, aceasta este aproape inexistentă. „Am ieşit la câteva întâlniri, dar nu pot să fac mai mult decât să sărut un bărbat. Sper ca într-o zi să cunosc pe cineva care să mă ajute să înving androfobia, cu care să mă căsătoresc şi să fac copii. Deocamdată, vreau doar să duc o viaţă normală şi să fiu acceptată la muncă. Ştiu că unii oameni mă consideră ciudată, dar am o boală foarte ciudată pe care nu o pot controla„, a încheiat Emily.

      Articole recomandate