Dragostea nu cunoaște bariere: Un puști din Germania străbate mii de kilometri pînă la Odessa, unde se află iubita lui

 

germania spre odesa

Un puşti din Germania, în vârstă de 19 ani, a plecat într-o mare aventură, împins de dragostea ce i-o poartă iubitei lui, care lucrează la o organizaţie umanitară în Odessa, Ucraina.

Cu un rucsac în spinare şi cu o chitară de gât,  a plecat pe jos din Germania, dintr-un orăşel de lângă Stuttgart, spre Odessa, numai ca să fie alături de iubirea vieţii lui, o fată care lucrează ca voluntar în oraşul ucrainean. Se ghidează doar după o hartă, iar “busola” lui este Dunărea, al cărei curs l-a urmat încă din Germania, scrie libertatea.ro

Duminică seară, puştiul iubăreţ a înnoptat în comuna mehedinţeană Hinova, de la malul fluviului. Aici a găsit o familie care i-a oferit o masă caldă, o baie şi un pat unde să doarmă peste noapte, iar dimineaţă a plecat din nou la drum.

A mers deja 2.000 de kilometri, în mare parte pe jos, şi mai are aproape o mie de parcurs . Aventura lui Yonnatan a început pe 14 martie, iar băiatul speră ca până la mijlocul lunii viitoare să-şi strângă iubita la piept.

Iubita lui Yonnatan a plecat în Ucraina, ca voluntar, la o asociaţie caritabilă ce îngrijeşte copii orfani, iar el vrea să-i arate acum cât de mult o iubeşte. “Cred că abia aşteaptă să mă vadă acolo”, ne-a spus Yonnatan. Tânărul este decis că după ce va ajunge în braţele iubitei, în Ucraina, la Odessa să scrie şi o carte despre aventura lui, iar banii strânşi din vânzări să îi doneze asociaţiei unde lucrează fata visurilor lui.

 

      Articole recomandate