Dragostea face experimente: 40 de zile de relație între 2 prieteni (Video)

Jessica Walsh și Tim Goodman sunt prieteni. Simpli prieteni. Însă pentru 40 de zile au fost iubiți cu acte în regulă. Cei doi designer din New York au decis că cea mai bună formă de a vedea dacă se potrivesc este să fie împreună pentru o perioadă de timp. Așa și au făcut, avînd totuși la bază mai multe reguli stricte pentru amîndoi.

Regulile erau destul de simple, și în același timp impuneau respect din partea celor doi. Jessica și Tim urmau să se vadă în fiecare zi, să aibă 3 întîlniri organizate pe săptămînă, să completeze zilnic un chestionar, să meargă la terapie și să se abțină de la sex cu alte persoane în tot acest timp. 40 de zile a fost anume durata în care cică poți schimba o deprindere. Cei doi au dorit să descopere mult mai mult despre cum se poate schimba ființa umană.

Mai ales că ambii au trăsături și percepții diferite în ceea ce privește implicarea într-o relație. Jessica se implică fără prea mare efort, în timp ce Tim are nevoie de timp. Interesant, dacă cele 40 de zile îi vor fi de ajuns. Experimentul a fost realizat în martie, dar abia acum este postat pe site-ul lor.

Nu se știe încă cum s-a terminat avetura acestor 2 îndrăzneți de a fi îmreună, dar la sigur dragostea le va răspunde dacă experimentul rămîne la nivel de experiment, sau trece în ceva mult mai serios.

Vitali Cipileaga

      Articole recomandate