Două gemene şi verişoara lor împart acelaşi soţ. Descoperă povestea lor incredibilă

Frumoasele surori Vicki si Valerie impart mult mai mult decat bagajul genetic. Cele doua sunt atat de apropiate incat isi impart si sotul. Gemenele, in varsta de 42 de ani, sunt intr-o casatorie poligama cu Joe, in varsta de 43 de ani si verisoara lor, Alina, in varsta de 43 de ani,relateaza cei de la perfecte.ro.

Membrii familiei Darger sunt adeptii sectei mormone si traiesc in salt Lake City, Utah, impreuna cu cei 24 de copii ai lor. Vicki, momentan casnica, este casatorita cu Joe de 22 de ani, in timp ce sora ei geamana, Valerie, a devenit sotia lui Joe abia in 2000.

Joe, care are propria companie de constructii, avea 18 ani cand s-a indragostit in acelas timp de Vicki si de verisoara ei, Alina. Din fericire pentru cei 3, religia mormona, al carei adept era Joe, permite poligamia. Asa ca Joe, Vicki si Alina s-au casatorit intr-o ceremonie religioasa comuna in 1990.

Fiecare sotie are propriul dormitor si Joe alterneaza intre cele 3 in fiecare seara. Desi Alina a recunoscut intr-un interviu ca exista mici gelozii intre sotii, se pare ca timpul le-a temperat.

Cele trei sotii si Joe au scris impreuna o carte despre bizara lor relatia, „Love Times Three” si au un blog cu acelasi nume (click aici).

      Articole recomandate