Doi cerşetori din Anglia primesc zilnic mii de ajutoare din toată lumea,după ce şi-au făcut pagină pe facebook

Doi cerşetori din Marea Britanie au devenit „senzaţia internetului”, după ce şi-au creat o pagină de facebook denumită „Vagabonzii Moş Crăciun”.

Cei doi fraţi s-au împrietenit până acum pe reţeaua de socializare cu peste 3000 de persoane. Dintre aceştia, foarte mulţi oameni s-au oferit să îi ajute cu mâncare şi haine.

Pagina de Facebook a fost creată de Nicki Hannaford, o femeie care îi observa zilnic pe cei doi prin magazine şi restaurante.

Deşi au primit nenumărate oferte de locuinţe de la fanii de pe internet, bărbaţii refuză şi spun că viaţa de cerşetor este o alegere pe care vor să şi-o menţină.

 

„Ei trăiesc o viaţă foarte simplă, sunt foarte recunoscători când cineva le trimite snacks-uri, biscuiţi sau apă. Spun că ăsta e stilul de viaţă pe care l-au ales şi că îşi menţin alegerea, indiferent de consecinţe. Nu acceptă nici măcar îngrijiri medicale”, explică Hannaford.

Deşi nu înţeleg conceptul de internet şi nu au avut niciodată un calculator, cei doi fraţi sunt fericiţi că lumea se gândeşte la ei şi că primesc ajutoare.

Ei locuiesc pe străzile din Anglia de peste 10 ani, iar fanii de pe Facebook au făcut deja o petiţie pe internet prin care cer ca luminile de Crăciun să fie aprinse de cei doi.

      Articole recomandate