Video: Distracții periculoase pe o plajă de pe insulele Caraibe

O femeie a fost grav rănită într-o staţiune din Insulele Caraibe, după ce a stat în apropierea unui avion care decola, iar curentul a propulsat-o în aer şi a izbit-o de un stâlp de beton, relatează Daily Mail. 

Deşi turiştii sunt avertizaţi să nu se poziţioneze în raza de acţiune a avioanelor pentru că există riscul ca ei să fie aruncaţi, mai multe persoane îl ignoră.

Femeia se ţinea cu mâinile de gardul care o despărţea de avion, însă acest lucru a fost în zadar. După ce a fost aruncată cu capul în bordură, mai multe persoane au venit s-o ajute. Din clip nu se observă clar cât de grave sunt rănile, însă femeia a supravieţuit.

Se pare că fenomenul este unul frecvent pe Maho Beach, din Insulele Caraibe, acesta nefiind primul caz de acest gen.

Din cauza apropierii de aeroportul Princess Juliana International de plaja Maho Beach , la fiecare decolare de avion, turiştii au plăcerea de a se poziţiona în apropiere.

Pe cît pare de distractiv, e atît și de periculos acesta se poate transforma într-o tragedie , deoarece motoarele unor astfel de avione au o putere mare și o astfel de distracție poate avea un sfîrșit fatal.

      Articole recomandate