Distracții de iarnă și multă adrenalină, într-o intersecție din capitală (Video)

Cine a spus că ai nevoie de o pârtie pentru o porţie sănătoasă de adrenalină în zăpadă? Pentru o mână de chişinăuieni, sensul giratoriu de la intersecţia străzii Valea Crucii cu Grenoble a devenit intr-o noaptea un adevărat derdeluş.

Un individ aseazat intr-o roata de cauciuc trasa de o sfoara tintuita de portbagajul  maşinii, în timp ce şoferul mergea de jur-împrejurul rondului, cu trapa de la portbagaj deschisă.

Tânărul de pe sania improvizata a fost cât pe ce să nimerească sub lama unei autospeciale care deszăpezea carosabilul şi sub roţile unui microbuz plin cu pasageri, care trecea prin zonă.

Fenomenul are loc, in special, de cind au inceput ingheturile si a cazut zapada, punind in pericol traficul, care si asa este ingreunat din cauza ninsorilor.

Dar acestea nu prezinta impedimente pentru „marii sportivi moldoveni” de curse. In plus, zgomotul produs de aceste automobile, care de cele mai dese ori sint utilate pentru intreceri, (au inlaturate unele detalii cu scop de marire a vitezei), trezesc din somn toti locuitorii caselor din apropiere.

Filmuletul a fost filmat de un locatar din preajma care se simte deranjat de distractiile tinerilor si la postat pe net pentru ca indignearea acestuia sa fie auzita si de autoritati.

      Articole recomandate