Din Rusia, cu mare dragoste: adrenalină fără limite (Video)

Ştim cu toţii că în Rusia, anumite lucruri se petrec mai altfel decât în restul lumii: punând cap la cap câteva din cele mai trăznite situaţii locale, a rezultat un filmuleţ de toata frumuseţea.

Graţie acestuia, putem afirma cu certitudine, că ruşii se pot mândri cu performanţe dificil de imaginat, în cele mai variate domenii, aşa după cum veţi putea observa în materialul video oferit de DailyMotion.com.

Pregătiţi-vă pentru o porţie bună de divertisment, condimentat din plin cu sarea şi piperul ce ţin de latura  imprevizibil-anecdotică a omului în general, ce-l împinge uneori în viaţă, să săvârşească lucruri de care nici el însuşi nu se credea în stare.

Fără îndoială, puşi în faţa acestui filmuleţ, mulţi dintre protagoniştii săi, şi-ar dori să dea cumva timpul înapoi, pentru a ieşi cu orice preţ din cadru.

Departe de noi gândul de a judeca pe cineva, dar urmărind evoluţia anumitor personaje din acest puzzle de „adrenalină fără limite”, putem să vă recomandăm doar un singur lucru: nu experimentaţi acasă.

 Roxana Iorgulescu

      Articole recomandate