Diablo III va fi lansat pe 15 mai. Vezi video si primele imagini

Companiile Blizzard şi Activision au anunţat data oficială de lansare a jocului Diablo III, pe 15 mai. Cei interesaţi pot lansa pre-comenzi începând cu 15 martie, mai precizează un comunicat al companiilor.

Jocul va fi disponibil în magazine şi online, prin intermediul websiteului battle.net al Blizzard.Datele stabilite pentru lansare sunt: 15 mai pentru SUA, Canada, E$uropa, Coreea de Sud, Asia de SE, Australia, Noua Zeelandă, Taiwan, Hong Kong.

Pentru Rusia şi ţările din America Latină jocul va fi disponibil din 7 iunie, în magazine şi digital. Diablo III va fi disponibil în spaniolă, portugheză, franceză, germană, italiană, poloneză, rusă, coreană şi chineză.
Online jocul poate fi rezervat la adresa http://www.blizzard.com/games/d3/.

Preţul recomandat este de 59,99 dolari pentru DVD. Versiunea Collector’s Edition va fi vândută numai în magazine, cu 99,99 dolari şi va include jocul, două DVD behind-the-scenes, un CD cu muzica jocului, o carte cu 208 pagini şi un stick USB „soulstone” de 4 GB cu Diablo II.

Jucătorii de World of Warcraft pot primi o copie gratis a jocului dacă îşi fac un abonament de un an la WoW(http://www.worldofwarcraft.com/annualpass).
Diablo este un joc RPG – acţiune care a vândut în total 18,5 milioane de copii în întreaga lume.

      Articole recomandate