Despre tineri și vise: Veaceslav Sturza – cum să transformi o idee într-o afacere

Toți tinerii au vise, dar nu toți au suficient curaj și voință ca să le transforme în realitate.

Cea mai mare greșeală a generației de azi este impresia că totul abia urmează, că există un viitor și când va veni timpul aceste aspirații se vor materializa, însă după cum spunea cântecul ,,timpul e cu împrumut”, trebuie de acționat acum. Trebuie să mergi îndrăzneț spre realizarea viselor  tale.

Veaceslav Sturza face parte din categoria tinerilor încăpățânați și ambițioși care și-au concentrat toată energia spre a-și atinge idealurile.
Având o deosebită dragoste față de artă, Veaceslav s-a dedicat unei agenții de promovare a talentelor – „Calliope Art Agency ”.

Această agenție promovează tinerii talentați din domeniile: modelling, muzică, actorie, dans, pictură și fotografie fără a se percepe o taxă de participare din partea agenţiei.

rosu

1.Cum și când ți-a venit ideea să creezi acestă agenție?
Ideea a provenit din mai multe experiențe personale, însă m-am hotărât să acționez după ce am analizat toate perspectivele, după ce planul de acțiuni a fost întocmit, iar partenerii – selectați cu multă grijă.

2. Cînd va fi făcut public web site-ul agenției şi dispuneți deja de artişti existenți ce urmează a fi promovați ?
Proiectul încă nu a fost lansat, dar îi veți cunoaște foarte curând pe toți cei care sunt implicați în activitățile agenției noastre. Acum lucrăm la completarea bazei de date cu anchetele tinerilor artiști și cu o listă a partenerilor, iar după care, în curând, vom lansa şi web site-ul.

3. Aceasta agenție este visul vieții tale realizat? Spre ce tinzi acum?
Vis a fost pînă nu m-am hotărât să depun efort pentru a deveni un scop bine definit. Întotdeauna am tins spre perfecțiune, mai ales acum, cînd abia suntem la început de drum, tind cu dârzenie să-mi urmez ceea ce am plănuit şi să progresez zi de zi.

Avem foarte mult de lucru în cadrul agenției, dar sunt fericit că am reușit să-mi formez o echipă tânără şi dinamică care, la fel își dorește cu năzuință să realizeze ceea ce mi-am propus de la început. Da, eu aspir la anumite idealuri, visez, analizez, modific ideile , uneori radical pentru a le perfecționa şi asta o fac destul de des.

10921846_840305802695126_1707473349_n

4. Obișnuiești să elaborezi planuri complexe pentru viitor sau pur și simplu trăiești clipa?
Sunt obișnuit să iau de la viață tot ce-i mai frumos, să chefuiesc şi să mă distrez, dar asta nu mă face să fiu mai iresponsabil sau să nu îmi creez anumite planuri pentru viitor, deoarece o altă latură a mea mereu e predispusă spre analiză şi gîndire. Sunt Vărsător, pentru mine „distracția” şi „viitorul” sunt cuvintele pe care le întrebuințez cel mai des. Încerc să combin activitățile ce îmi produc plăcere cu cele care îmi sunt necesare, iar rezultatul, spre mirarea multora, de obicei, este unul productiv.

5. Care crezi ca este calitatea ta cea mai de preț?
Pentru mine cea mai de preț calitate este a fi OM … cu simțul umorului și a ingeniozității.

6. Ce poți să ne spui despre cel mai mare defect al tău?
Despre cel mai mare defect al meu v-aş putea spune multe minciuni.

Mult succes, Veaceslav! Moldova are nevoie de oameni ca tine!

      Articole recomandate