Death Wish cea mai tare cafea din lume 200% cafeină

cafea

Death Wish este cea mai puternică cafea la momentul actual, cu un conţinut de 200% de cafeină decât orice alt sortiment.

Dacă eşti genul care are nevoie de câteva cafele pe zi pentru a intra în circuit, atunci nu ai spune nu unei cafele Death Wish cu un conţinut de 200% de cafeină.

Numele nu a fost ales întâmplător, ci se potriveşte perfect esenţei tari. Vorba aia „e tare că-ţi stă inima-n loc” cam aşa te simţi după o ceaşcă, spun cei care au încercat-o deja. Creatorii Death Wish ne spun că o cafea pierde din cafeină cu cât este prăjită mai mult. Producătorii nu dezvăluie prea mult din reţeta cafelei, ci menţionează că este crescută organic, este prăjită puţin peste mediu pentru o aromă profundă şi puternică.

Death Wish nu este cafeaua arabica pe care o bei cu regularitate dimineaţa, şi nici cea pe care o poţi cumpăra de la orice magazin. Nu o vei întâlni nici în restaurantele preferate pentru că noi am realizat pentru voi Cafeaua Extremă, care nu beste recomandată celor slabi de inimă. Acesta este şi un avertisment „, spun reprezentanţii companiei.

Te poate speria uşor, dar nu cât să faci un stop cardiac înainte de a o gusta. Jumătate de kilogram de Death Wish costă 19.99 de dolari.Rebecca Nelson, barista la un lanţ de cafenele internaţional, obişnuită să bea expresso scurte zi şi noapte pentru a fi în formă a încercat să bea două ceşcuţe şi de Death Wish, cea mai tare cafea din lume.

Deşi nu a păţit nimic se simţea mai mult decât plină de energie, ca un iepuraş, iar efectul lor a trecut în câteva ore. ” Are o aromă deosebită. Îl simţi de la prima înghiţitură, şi este profund, bogat şi intens. Guşti un buchet de arome complexe care odată gustate te trezesc instant „, spune barista.

      Articole recomandate