De foame, un copil suge lapte de la un caine vagabond (video)

In imaginile absolut socante, Chotu Kumar poate fi vazut cum tine picioarele cainelui pentru a putea bea lapte.

Familia noastra este foarte saraca, cateodata mi se face foame. Cateaua nu ma musca. O plac si ea ma place pe mine. Ma trateaza ca pe unul dintre puii ei. Imi place sa ma joc cu cainii, sunt prietenii mei”, a spus copilul de 6 ani, citat de mirror.co.uk.
Chotu traieste alaturi de mama lui, Shanichari Devi, in varsta de 37 de ani, si bunica, Amiya Devi, de 60 de ani. Baiatul mai are doi frati: pe Bola, de 14 ani, si pe micutul Mahesh, in varsta de numai 3 ani. Cu totii locuiesc intr-o casa de carpici din Jharhand, estul Indiei.
Dupa moartea tatalui lui Chotu, situatia financiara a familiei s-a inrautatit dramatic, iar acum cei cinci traiesc sub pragul saraciei.
Cel mai in varsta dintre frati, Bola, a fost nevoit sa se angajeze la un hotel din apropiere pentru a intretine familia. Nu castiga insa mai mult de 20 de lire sterline pe luna.

Mama si bunica baiatului obisnuiesc sa caute prin padurile din apropierea satului hrana, insa regimul lor zilnic este format aproape intotdeauna din cateva legume si roti – o specialitate de paine indiana

      Articole recomandate