De ce să te speli pe cap cu bere?

Orice femeie îşi doreşte să aibă un păr cât mai sănătos, frumos şi senzual, cu un volum ca la femeile din reclamele de la televizor. Printre numeroase procedee cosmetice, unele destul de complexe, există şi un truc foarte simplu, la baza căruia stă un ingredient cumpărat ca atare: berea.

Acest ingredient este foarte ieftin şi uşor de aplicat, hrănind părul şi oferindu-i elasticitate. În acelaşi timp, îl curăţă de reziduurile adunate peste zi din cauza poluării şi a murdăriei din atmosferă.

Potrivit Health and Lifestyle, berea nu face deloc rău podoabei capilare, întrucât pH-ul celor două este asemănător. Multi stilişti recomandă tratamentul şi spun că femeile nu trebuie să se teamă că vor mirosi apoi a bere, căci după ce se usucă lichidul, dispare şi mirosul.

Berea poate fi combinată cu ceai de muşeţel răcit, lăsate împreună să acţioneze pentru câteva minute şi apoi clătit părul. Fie că alegi să aplici băutura după ce te-ai spălat pe cap cu şampon sau chiar în timpul şamponării, efectul va fi unul vizibil. Dacă nu poţi face rost de bere, poţi folosi şampanie, întrucât aceasta are un efect similar.

Specialiştii spun că nu contează dacă bautura este mai scumpă sau mai ieftină, toate având acelaşi efect. Ai grijă să se răspândească uniform prin păr şi nu te clăti decât după cel puţin 5 minute.

Berea poate fi amestecată cu oţet, ulei de jojoba şi alte ingrediente pentru un păr strălucitor şi revitalizat.

      Articole recomandate