De ce nu ar trebui să anunţi pe Facebook că dai o petrecere

Circa 400 de petrecăreţi s-au autoinvitat la ziua de naştere a unui tânăr din Marea Britanie după ce au aflat de pe reţelele de socializare de petrecerea din „casa goală”. Doi minori au fost arestaţi pentru comportament inadecvat şi consum de alcool într-un spaţiu public după ce vecinii au chemat poliţia.

Bradley McAnulty a invitat în jur de 30 de prieteni alături de care să-şi sărbătorească ziua de naştere, însă la petrecere au început să apară şi tot mai multe grupuri de necunoscuţi care au intrat pe uşa din spate, fără permisiunea tânărului.

 

„În prima parte a serii au venit doar cei invitaţi alături de însoţitorii lor. Apoi a apărut un grup mai mare de oameni pe care nu i-am primit, dar care au intrat pe uşa din spate. De atunci încolo au tot intrat oameni pe acolo, iar situaţia mi-a scăpat de sub control”, a povestit tânărul în vârstă de 16 ani. Brandley crede că s-a aflat de petrecere de pe Facebook sau de pe o aplicaţie de socializare pentru telefoanele BlackBerry.

 

Invitaţii nepoftiţi au spart o fereastră, au scos uşa din spate din balamale, au rupt perdelele din sufragerie, au distrus gardul din grădină şi au devastat o casă de jucărie a fraţilor mai mici ai lui Bradley. Vecinii au chemat poliţia după ce mai mulţi tineri au început să lovească maşinile de pe stradă şi să arunce cu peturi de bere.

      Articole recomandate