De ce bărbaților le este frică de femeile frumoase?

The-One-Cover-Story-March-April-2012-Madalina-Ghenea

Într-adevar le este. Se tem sau se simt intimidați! Și astfel, ei preferă să renunțe să stea în preajma unor astfel de femei.

Frica de a fi  refuzat

Văzând frumusețea unei femei,  cel mai probabil nici nu va încerca să facă cunoștință – el se consideră nedemn de ea, neîngrijit, astfel autosugerîndu-și refuzul din partea ei. Cu toate acestea, psihologii duc la o alta statistică: femeile frumoase suferă mai mult din singurătate și visează la cineva iubit.

Frica de a fi în centrul atenției

 Femeile frumoase mereu, în orice loc, la orice oră și în orice haine atrag atenția celor din jur. Bărbații de regulă, nu iubesc prea multă atenție, de aceea de la bun început refuză relațiile cu femeile frumoase: atenția pe care ele o primesc se va trage și asupra lor.

Frica de a rămîne în umbră

 De obicei, femeile frumoase sunt și femei de success. Bărbații prin natura lor sunt ambițioși și uneori invidioși.  Rar cînd un bărbat accepta să fie în umbra succesului unei femei frumoase, de aceea, renunță la ea.

Frica de a nu fi suficient de bun în pat.

 Există stereotipul ca prin patul unei femei frumoase au trecut zeci de bărbați , fiind mai experimentată. Atfel, bărbaților le este frică că nu vor reuși să impresioneze. Concluziile vin de la sine: perfecționează-ți abilitățile și nu da crezare bîrfelor.

Frica de a nu fi compatibili

Prințesele se căsătoresc doar cu prinți, așa cred majoritatea oamenilor.  Adică, femeile frumoase se căsătorec doar cu bărbați frumoși.  De fapt, nu e așa! Dragostea e o reacție chimică complicată în organismul nostru, și nimeni nu știe care bărbat va provoca această reacție în inima unei femei frumoase.

Frica că o femeie frumoasă nu este pregătită pentru o relație serioasă

Șampanie la micul dejun, petreceri fără sfîrșit și vacanțe pe Coasta de Azur sunt mai puțin importante ca orezul pregătit cu dragoste în zilele cînd sunteți împreună.  Bărbații cred că femeile frumoase au nevoie de distracții și petreceri, iar ei au nevoie d eo familie puternică. Femeile la rîndul lor au obosit de nopți nedormite și muzica la volum maxim, de multe ori visul lor este de fi în brațele bărbatului iubit.

Frica că vei părea ridicol

 Pentru că arată bine, este inteligentă, are o atitudine sexy, astea sunt motivele pentru care bărbații nu riscă. Ei cred că sunt grue de cucerit iar tentativele lor vor stîrni rîsul celor din jur. În realitate însă, inima rece a femeilor frumoase nu e chiar atît de rece. 

Articol tradus de pe: flytothesky.ru

      Articole recomandate