Dată afară din restaurantele McDonald’s după ce a criticat mizeria din locurile de joacă

O femeie din Arizona a fost interzisă în opt localuri McDonald’s după ce a realizat un videoclip în care a prezentat bacteriile existente în locurile de joacă din restaurante.

Erin Carr-Jordan, profesor universitar specializat în dezvoltarea adolescenţilor, a primit o scrisoare de la un avocat reprezentând McDonald’s, în care i se aducea la cunoştinţă că nu mai este primită în opt restaurante ale lanţului de fast-food. „Pentru mine nu înseamnă mare lucru. Am primit răspunsuri de la alţi părinţi care îmi spuneau: Hei, eu nu am interdicţie, dă-mi mie un pămătuf şi caut eu bacterii”, a declarat Carr-Jordan.

Femeia, mamă a patru copii, spune că toate cele opt localuri pe care le-a „analizat” sunt deţinute de Ernie Adair, probabil deranjat de campania ei de sănătate. „Dr. Carr-Jordan a devenit deranjantă atât pentru angajaţi, cât şi pentru clienţi, cerând ca locurile de joacă să fie închise şi interferând cu afacerea clientului meu”, a declarat avocatul lui Adair.

 

Locurile de joacă de la McDonald’s: mâncare putrezită, fire de păr şi ferestre sparte

Campania lui Carr-Jordan a început când i s-a plâns unui manager al unui McDonald’s de condiţiile insalubre din zona pentru copii, iar după câteva zile nimic nu se schimbase. În acel moment, femeia a început să analizeze mai atent locurile de joacă din mai multe fast-food-uri din Arizona, iar ce a găsit a fost alarmant, scrie ABC News.

„Multe dintre aceste locuri de joacă sunt în condiţii dezgustătoare. Am văzut mâncare stricată, fire de păr, ferestre sparte, chestii lipite de pereţi”, a declarat Carr-Jordan. Ea spune că a găsit, de asemenea, agenţi patogeni care pot cauza meningită, ameţeală, greţuri, boli gastrointestinale şi multe altele.

Femeia spune că a cheltuit mii de dolari în fast-food-uri din toată Arizona, „nu doar la McDonald’s”, iar peste tot a găsit aceleaşi condiţii. „Nu există nicio regulă”, se plânge Carr-Jordan.
Prin campania ei, „Kids Play Safe” (un joc de cuvinte care înseamnă „Copiii se joacă în siguranţă”), Carr-Jordan speră să îi convingă pe legiuitorii din Arizona să dea o lege prin care spaţiile de joacă pentru copii să fie dezinfectate şi monitorizate constant. În California şi Illinois, acest lucru se întâmplă deja.

      Articole recomandate