Dansatorul moldovean Mircea Palamari la o nouă provocare la show-ul ” Românii au talent”

mircea-palamari-chisinau

Semifinala de astăzi a show-ului de peste Prut ” Românii au talent”, va fi o nouă provocare pentru dansatorul din Chișinău, Mircea Palamari.

El va trebui să impresioneze din nou publicul pentru a ajunge în finala concursului alături de acordeonistul Ghenadie Rotari și pictorița Ana Munteanu din Chişinău.

Talentul lui Mircea Palamari, un tînăr de doar 19 de ani din Chișinău, dansator de hip hop, electric boogie și house, a ridicat sala în picioare și a fascinat publicul și jurații la preselecție.

Este îndrăgostit de mişcare, scenă şi sunetul aplauzelor. A început cu dansurile populare pe când avea cinci ani, pe care le-a practicat aproape un deceniu, iar acum poate dansa orice deoarece ,dansul este viața lui.

Doar 3 participanți din ediția de astăzi vor primi unda verde pentru etapa următoare. Cea de-a patra semifinală de la Românii au talent va începe în această seară și va fi transmis în direct de la orele 21 00 pe Protv.

Noi îi urăm mult succes tînărului Mircea  și credem că îl revedem în finala de la ” Românii au talent”, alături de ceilalți doi moldoveni care sunt deja în finală, și da „Noi Moldovenii avem Talent”.

      Articole recomandate