Dan Bălan ar putea fi desemnat cel mai bun interpret din Rusia

Interpretul moldovean Dan Bălan va concura astăzi pentru prestigiosul premiu muzical MUZ-TV 2012. El este nominalizat la categoria “Cel mai bun artist”. Astăzi, Dan va concura cu interpreţi de renume din Rusia, precum Filip Kirkorov, Dima Bilan, Grigorii Leps şi Serghei Lazarev.

Potrivit estimărilor mai multor case de pariuri din Rusia, Dan Bălan va fi desemnat cîştigător al premiului. Site-ul betcityru.com a publicat lista coeficienţilor: Dan Bălan (2.50), Dima Bilan (2.70), Filip Kirkorov (3.10), Serghei Lazarev (3,50) şi Grigori Leps (5.00).

De remarcat că, în 2011, Dan Bălan a fost nominalizat pentru premiul rus „Zolotoi Grammofon” cu piesa „Lepestkami slez”, interpretată în duet cu Vera Brejneva.

Premiul MUZ-TV este unul dintre cele mai importante şi prestigioase evenimente ale show-businessului, organizat din 2003 de acest post de televiziune. În fiecare an, ceremonia de decernare a premiilor adună zeci de mii de spectatori, deoarece acesta este nu numai cel mai spectaculos eveniment al anului, dar şi cea mai aşteptată serată mondenă la care este prezent numărul maxim de vedete. Ceremonia a 10-a jubiliară va avea loc la complexul sportiv „Olimpiiski” pe 1 iunie.

      Articole recomandate