Dacă vrei să cucereşti o femeie, ţine cont de cele 10 porunci ale lui Casanova!

Indiferent de ce faci şi cum te comporţi, nu poţi cuceri o femeie? În acest caz, tehnica ta de seducţie nu este dintre cele mai potrivite. Este momentul să pui în practică cele 10 porunci ale celebrului Casanova.

1. Ca să faci o femeie să se simtă specială, fă ceva special
Atunci cand vrei să impresionezi o femeie, niciodată să nu spui: „Deci… ce-ai vrea să facem acum?” Un Casanova adevărat are întotdeauna un plan şi ştie ce pas urmează. Ca să subjugi o femeie, zice bătrânul cuceritor, imaginează-ţi că trebuie s-o ceri de nevastă şi organizează seara cum crezi mai bine (în afară de inel).

2. Intimitatea e sexy
O femeie măgulită e trei sferturi cucerită! Du-o departe de gălăgie, de alte perechi curioase de ochi, de orice v-ar putea distrage atenţia. Numai în intimitate o femeie este ea însăşi.

3. Las-o să se simtă fascinată de faptul că eşti fascinat de ea
Casanova invita femeile în camere pline de lumină şi oglinzi pentru ca ele să se bucure de imaginea lor din toate unghiurile posibile. De asemenea, femeia se simte mai sexy atunci când se priveşte în oglindă. Daca nu există oglinzi, atunci trebuie să devii tu însuţi o oglindă în care ea să se admire. Cum? Arată-i ce efect are asupra ta!

4. Întreab-o la ce se gândeşte
Arată-i că interesul tău pentru ea e mai profund decât pielea. Că nu e doar o piesă decorativă. Atunci când priveşti femeia ca pe un simplu obiect, ai tendinţa să te concentrezi mai mult asupra ta şi atunci nu eşti un Casanova.

5. Nu te zgârci tocmai acum
Dacă a acceptat să iasă cu tine, nu-ţi număra în faţa ei bănuţii. Exagerează cu galanteriile. Aceste exagerări sunt mici desfrâuri (caviar, un cadou costisitor de la prima întâlnire, şampania cea mai scumpă din meniu).

6. Dă importanţă simţurilor ei
Casanova folosea afrodiziace. Parfuma camera cu tuberoze pentru că se credea că stimulează apetitul sexual şi servea stridii la şampanie pentru că un singur lucru se simte mai plăcut pe limbă decât stridiile… O făcea să vorbească şi din când în când o atingea uşor ca să-i aducă aminte de ce se află acolo.

7. Ai răbdare
Deşi Casanova se înfierbanta atunci când observa că o femeie nu poartă corset, ci doar o cămaşă de dantelă, nu se arunca asupra ei. El credea că dacă guşti plăcerea prea repede, nu apuci s-o guşti pe toată.

8. Joacă-te
Mâncarea şi băutura pe care le comanda Casanova erau în mare parte aluzii sexuale: stridii, brânzeturi moi, fructe coapte, suculente, vinuri spumoase. Un motiv era acela că îi plăcea să vadă femeia bagând în gură toate aceste lucruri. Un alt motiv era ca îi plăcea să se joace. Când o stridie lunecoasă îi cădea ei în decolteu, se oferea imediat să o soarba de acolo. Casanova era conştient ca sexul nu e un lucru serios, ci o joacă de adulţi.

9. Fii spontan
Casanova era un tip răbdător, dar niciodată nu lăsa să-i scape o ocazie dacă se ivea singură. Când o femeie ţi se oferă din propria iniţiativă, uită de toate celelalte porunci şi bucură-te de norocul pe care l-ai avut.

10. Fă-i cadouri sexy
Casanova cumpăra femeilor desuuri şi le dădea motiv să le probeze. Astfel începea jocul. E de-ajuns ceva vaporos, o eşarfă de mătase, un „neglige” în care să alunece când ajungeţi în dormitor. Trimite-o să se îmbrace singură în baie şi las-o să-şi facă apariţia triumfătoare. Va fi deja excitată.

 

      Articole recomandate