Cursa vieţii: a alergat 7 km după tren pentru a supraveţui, după ce a căzut din el

a alergat dupa tren

Îmbrăcat doar cu pantaloni de trening şi un tricou, un rus a fost nevoit să alerge 7 kilometri la -40 grade Celsius după trenul din care căzuse.

Bărbatul de 42 de ani călătorea la bordul unui tren de noapte pe ruta Moscova – Neryungri iar incidentul s-a petrecut în taigaua siberiană, unde staţiile sunt rare,scrie apropo.ro.

Bărbatul le-a declarat autorităţilor că s-a dus să fumeze în ultimul vagon. După ce a terminat ţigara, dorind să se întoarcă, a deschis altă uşă şi a păşit în gol.

Deşi nu a fost rănit în cădere, bărbatul a descoperit cu groază că se află în plină taiga, îmbrăcat doar cu un tricou, pantaloni de trening şi papuci, în condiţiile în care temperatura de afară era de aproximativ -4o.

Purtătorul de cuvânt al autorităţilor a declarat că barbatul a început să alerge în urma trenului, care în acel moment rula cu viteză redusă, însă nu a reuşit să-l prindă. În curând trenul a accelerat şi a dispărut în zare, însă bărbatul a continuat să alerge, pentru a evita să moară de hipotermie.

Din fericire pentru el, după 7 kilometri a ajuns într-o staţie, unde a primit primul ajutor.

Putătorul de cuvânt a mai adăugat că bărbatul a supravieţuit pentru că a avut „noroc pur”, în mod normal staţia respectivă de tren funcţionând fără personal, care se afla întâmplător acolo în momentul în care bărbatul a ajuns în staţie.

      Articole recomandate