Cum visele devin realitate ? 5 etape peste care trebuie să treci

visele-relitate-min

Visul – puțini dintre noi s-ar fi gândit vreodată dacă există vreo definiție care să cuprindă adevărata valoare a acestui cuvânt, ace semnificație care să întruchipeze toate sentimentele trăite în timp cât există în imaginația noastră sau acele fapte care îți dă un val de energie pe parcursul realizării acestuia.

Visul, nu reprezintă decât o dorință arzătoare a unui fapt, a unui eveniment, a unui bun care să facă partea din viața pe care o trăim, lucruri care par imposibile, ireale care numai printr-o minune am putea sa ne bucurăm de el. Toată această magie se desprinde din gândurile noastre care și reprezintă punctul de pornire a fericirii pe care dorim să o atingem.

Deci cum facem ca să vedem visul cu proprii ochi și să simțim adevărata plăcere ce emană de la acesta ? Pentru aceasta nu trebuie doar să privim din culise cum exemple vii își pun în aplicare ceea ce este cel mai râvnit de către inima și sufletul lor dar trebuie și să respectăm anumite condiții.

1. Dacă visul îți este mare tu niciodată să nu fii mic. Mic – reprezintă o îmbinare de trei litere care îți pune piedici pe tot parcursul vieții, te lasă neajutorat, înfricat, nerespectat, indignat, morocănos, deci te lasă cu un ansamblu de calități care visului nu-i sunt deloc aproape și care niciodată nu-i vor fi prieteni. Anume prin aceasta se determină fericirea la om, dacă ai vise mari fii și tu pe potrivă, în caz contrar ele vor dispărea cu o viteză cosmică iar tu o să rămâi nedumerit mult timp înainte.

2. Visul iubește responsabilitatea, corectitudinea și respectul. Este greu să vezi un lucru frumos într-un întuneric cumplit sau într-o încăpere fără un strop de lumină, la fel se întâmplă și în cazul celor care doresc ca soarta să strălucească prin diferite culori pe când sufletul lor este plin de minciuni, de falsitate și nedumerire. Visele se împlinesc doar creând un anturaj la fel de luminos ca și ele, plin de viață, ce corespunde tuturor calităților binevenite în sistemul de atracție a fericirii.

3. Visul așteaptă până vei fi pregătit. Dacă aștepți prea mult ca visul tău să-ți bată la ușă, fii sigur că el nu o va face deoarece așteptarea neînsoțită de activități care ar favoriza accelerarea întâlnirii dintre chipul tău și imaginația ta nu produce nici un efect. Nu aștepta ca visul să te găsească dar mergi tu în căutarea lui, schițează o hartă unde crezi că s-ar putea ascunde și urmeaz-o pentru niciodată nu știi de unde apare minunea.

4. Visul dorește să-ți amintești de el zilnic. Atunci când îți dorești cu adevărat un lucru, tot Universul se conspiră în realizarea acestuia, în acest caz nu fi indiferent de visul tău, ține-l mereu în suflet și nu-l lasă ca să dispară pentru că vine și timpul când îl vei privi în ochi cu lacrimi de fericire admirându-i întreaga înfățișare.

5. Visul nu moare niciodată într-o fire puternică. Fire puternică este considerată acea fire care nu renunță niciodată la binele ei, mereu este în căutare și nu se pierde în situații necunoscute. Mergi înainte pentru fericirea ta și a celor apropriați și atunci soarta îți va oferi cele mai frumoase cadouri de care dispune.

Dacă a-și fi întrebat ce voi face după ce visele îmi vor deveni realitate, răspunsul va fi simplu ” Îmi voi trăi visul în continuare”.

      Articole recomandate