Cum s-au distrat gamerii la Gamescom 2011

Gamerii au putut sa testeze ultimele noutati in materie de tehnologie, la una din cele mai mari conventii de jocuri, Gamescom 2011, care a avut loc la Cologne, in Germania.


Peste 275.000 de vizitatori au participat la evenimentele de la GamesCom 2011, pentru a vedea minunile puse la dispozitie de firmele producatoare de jocuri.

Peste 550 de firme din 40 de tari si-au expus produsele la Cologne, intr-un complex de peste 120.000 de metri patrati. Fanii s-au grabit sa testeze cele 300 de jocuri puse la dispozitie, multe dintre ele fiind lansate la conventie.

Cel mai mare succes l-au avut jocurile pe telefoanele mobile, jocurile online in browsere, dar si jocurile 3D si cele controlate doar prin gesturi, prin sistemul Kinect.

Cel mai bun joc din cadrul conventiei a fost desemnat Battlefield 3 (Electronic Arts), cel mai bun joc pe PC a fost „Diablo III” (Blizzard Entertainment), pe cand cel mai bun joc online a fost desemnat Star Wars: The Old Republic (Electronic Arts).

Cel mai bun joc pe mobil a fost desemnat „Uncharted: Golden Abyss„, iar cel mai bun joc in browser, „The Sims Social” (Electronic Arts).


      Articole recomandate