Cum îi pedepseşte un şofer de autobuz din Rusia pe colegii de trafic (Video)

Un şofer de autobuz din Rusia loveşte uşor maşinile şoferilor indisciplinaţi, apoi postează pe internet imaginile filmate de camera de bord, scrie Daily Mail.

Şoferul, supranumit „The Punisher” (Cel care pedepseşte), a lovit până acum peste 100 de şoferi care i-au tăiat calea sau care încercau să simuleze accidente pentru a încasa asigurarea. „The Punisher”, pe numele său real Alexei Volkov, spune că a reuşit să-şi păstreze slujba în ciuda comportamentului său, asta pentru că şefii ştiu că nu este vina lui pentru „accidentele” minore.

De obicei, autobuzul suferă pagube minore. Dacă pagubele sunt mai mari, sunt acoperite de asigurare. Ultima dată, am lovit un camion de trei tone şi am distrus bara din faţă a autobuzului. Ce să fac, să trag de volan şi să ajung pe contrasens sau să rănesc pasagerii? Poliţiştii râd când află despre ce este vorba”, a declarat Volkov.

În imaginile postate pe internet, filmate începând cu 2007, se observă cum unii şoferi loviţi se dau jos şi gesticulează nervos în faţa autobuzului lui Volkov.

      Articole recomandate