Cum au slăbit 2456 de persoane dintr-un oraş, grație unui produs minune

slabiit

Acum aproape 2 ani, lângă Orlando, în Statele Unite, Peter Nomura, proprietarul unui mic magazin de produse naturale și bio, a reușit să facă ceea ce poate nu ar fi reușit nici cei mai buni experți.

Totul a început în vara lui 2011, atunci când una dintre locuitoare, în vârstă de 37 de ani, care suferea de ceva timp din cauza kilogramelor în plus, a intrat în magazinul lui Peter Nomura. Și-a motivat problema prin dorința permanentă de a mânca ceva dulce, iar toate tentativele de a slăbi nu au avut nici un succes.

Peter, de origine japoneză, a sfătuit femeia să ia regulat comprimate de dud japonez, care de altfel îi erau furnizate direct din Japonia. Frunzele acestui arbore sunt celebre în Japonia pentru efectul lor reductor al nivelului de zahăr din sânge. Unchiul lui Peter, medic naturist la Tokyo, i-a explicat acestei femei în ce fel frunzele de dud japonez ii vor aduce un rezultat pozitiv.

După 4 saptamani, femeia s-a trezit cu 17 kg în minus. Vestea s-a împrăștiat din gură în gură. Tot mai multe persoane au început să folosească în alimentație Frunze de dud. Și toate persoanele care luau aceste comprimate slăbeau foarte repede. Rezultatele erau accelerate de dispariția nevoii de a ronțăi între mese. Astfel, după 7 luni, 2456 persoane au pierdut kilogramele excedentare.

Peter povestește apoi ce a urmat: ’’Foarte repede am ajuns să nu mai pot servi comenzile. Am cerut unui laborator specializat în produse naturale să fabrice aceleaşi comprimate din frunze de dud japonez, de bună calitate, special selecţionate. Chiar eu am dat numele acestor comprimate, pe care am decis să le numesc GlucoReduct datorita efectului lor reductor al glucozei din sânge’’.

gluco

Vitali Cipileaga

      Articole recomandate