Cum au fost întâmpinat acasă halterofilii moldoveni, după ce a câştigat două medalii olimpice (Foto)

Cristina Iovu și Anatolii Cârâcu s-au întors acasă după ce au reuşit să câştige două medalii de bronz la haltere la Jocurile Olimpice de la Londra. Campionii au fost întânpinați cu ovații de către colegii săi și ministrul de Interne Dorin Recean.

După ce a oferit flori angajaților Poliției de Frontieră, ministrul Recean a menționat că „astăzi avem o ocazie inedită să exprimăm sentimente de bucurie şi de mândrie pentru concetăţenii noştri, care şi-au etalat măiestria şi performanţa la cea mai importantă competiţie sportivă de talie mondială”.

„Pentru prima dată echipa noastră s-a întors acasă cu două trofee de bronz de nivel olimpic. Aceste medalii sunt un cadou extraordinar de mare atât pentru Ministerul Afacerilor Interne, cât şi pentru Republica Moldova”, a mai adăugat ministrul de Interne, scrie Politik.md

Dorin Recean a menționat că în această zi MAI este onorat, deoarece din cei 22 sportivi care au reprezentat Republica Moldova în Marea Britanie, o jumătate sunt angajaţii ai instituției de forță şi membri ai Clubului Sportiv „Dinamo”.

De menţionat că, 5 angajaţi ai Departamentului Poliţiei de Frontieră al MAI au repezentat Republica Moldova la grandiosul eveniment, dintre care plutonier Cristina Iovu şi plutonier adjutant Anatol Cârâcu au reuşit să obţină medaliile de bronz în cadrul competiţiilor.

Sursa: Politik.md

      Articole recomandate