Cum arată noua versiune a Google Earth

Google şi-a adaptat aplicaţia virtuală a globului pământesc, lansând ceea ce numesc „cel mai frumos Google Earth de până acum”. Într-o postare pe blogulul de update-uri, Google anunţa joi că această nouă versiune va randa mai bine imaginile şi nu va mai afişa acele imagini tip mozaic cu care s-a lansat în 2005, imagini datorate folosirii mai multor sateliţi şi a mai multor imagini realizate în momente diferite, notează Huffington Post.

În plus, hărţile se vor vedea mult mai clar şi vor fi mai exacte, asemătător celor deja disponibile pe Bing Maps.

Pe de altă parte, Google le va permite utilizatorilor logaţi să împărtăşească imagini de pe Google Earth direct pe profilele de pe Google+ sau să folosească imagini de pe globul virtual pentru a le arăta prietenilor pe unde au călătorit şi ce au vizitat.

În această săptămână, Google a mai anunnţat şi alte schimbări de politică la reţeaua de socializare Google+, dar şi o viitoare intersectare a serviciilor cu interesele personale ale fiecărui utilizator. „Este foarte important pentru noi să ne interacţionăm cu clienţii noştri, să înţelegem foarte bine cine sunt şi să le livrăm servicii calitative mulate pe necesităţile lor”, scria Larry Page, CEO Google, la începutul acestei luni.

      Articole recomandate