Cum arată femeia care nu s-a epilat timp de 5 ani. Are o barbă de toată frumusețea și se simte sexy (Foto)

1

Mariam este o doamnă de 49 de ani din Germania. Probabil nu ar ieși cu nimic în evidență dintre celelalte femei, dacă nu ar avea o barbă neobișnuită.

Cu 28 de ani în urmă nu avea nici o problemă. Pînă în momentul în care a născut. De atunci permanent s-a confruntat cu creșterea părului pe fața ei. Problema i-a afectat modul de viață, întrucît mereu trebuia să se lupte cu firele de păr care îi urîțeau tenul. Acum, peste 28 de ani, Mariam a decis să nu se mai epileze și să-și spună istoria unei lumi întregi.

Femeia a fost prezentă la emisiunea ‘’This Morning’’din Marea Britanie, unde a povestit tuturor prin ce a trecut. Femeia nu a avut o viață ușoară din cauza acestei probleme. În fiecare dimineață își smulgea firele de păr cu penseta. Din acest motiv bărbia îi era mereu roșie și umflată.

În 2008, pe cînd era șomeră, Mariam a decis să nu mai facă niciodată acest gest, adică să se epileze. De atunci se simte mai bine cum nu s-a simțit în ultimii 28 de ani. Deși mama ei mereu îi spune să revină la înfățișarea de dinainte, Mariam refuză categoric, și se declară foarte sexy cu așa barbă.

63835

Gestul neobișnuit al femeii a uimit o lume întreagă. Tu ce părere ai?  

Vitali Cipileaga

      Articole recomandate