Cum arată cel mai periculos şezlong din lume (Foto)

Designerul Dallin Smith din Provo, statul american Utah, a avut o idee „periculoasă” care a făcut înconjurul lumii. Unde se află şi cum arată cel mai periculos şezlong din lume

Designerul Dallin Smith din Provo, statul american Utah, a avut o idee „periculoasă”. Pasionat de drumeţii pe munte, acesta a realizat din funii un şezlong pe care l-a ataşat de o stâncă din Rock Canyon, la sute de metri înălţime, oferind posibilitatea celor care urcă pe munte să admire peisajul aşezaţi pe scaun, scrie apropo.ro.

Iniţial, designerul şi-a propus să construiască şezlongul pentru a fi utilizat în interior, ca piesă de mobilier, dar după ce a finalizat proiectul şi-a dat seama că locul acestuia nu este în casă.

El a ataşat apoi scaunul cu picioare metalice pe o stâncă, la 110 metri înălţime, cu ajutorul iubitei sale, Chelsea, şi l-au lăsat acolo pentru a fi folosit de diferite persoane care ajungeau în zonă.

Cum proiectul său nu a fost apreciat de alţi alipinişti, care au spus că vor urca pe munte pentru a lua şezlongul şi a-l arunca în cel mai apropiat lac, Dallin Smith a fost nevoit să îl demonteze din stâncz, dar nici acum nu ştie cum l-ar putea utiliza şi aşteaptă ca cineva să îi dea idei.

WFkww55

      Articole recomandate